+31 20 3301345

Workstation voor Data Science.

Het betere Workstation voor multithreaded applicaties. Dit workstation is zeer flexibel qua mogelijkheden vanwege zijn enorme bandbreedte en beschikbare PCIe Lanes.

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Threadripper PRO 256GB RAM"

Workstation voor DATA Science


Case: Fractal Design Define 7 XL Black Big-Tower
Mobo: ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI, Socket sWRX8, 2x 10 Gb LAN
CPU:, x Threadripper Pro 7975WX 32 Cores (64 threads per CPU)
RAM: 256GB DDR4 3200 MHz
VGA: NVIDIA RTX A6000 48GB res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe 500 GB500 GB - R/W 6900 MB/s/5000 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

Ikbenstil Threadripper PRO 256GB RAM Workstation is de ideale basis voor een DATA Science Workstation met een zeer krachtige Threadripper Pro CPU en tot max 2TB RAM. De GPU trekt overal op, ook in DATA Science. Hoe dan ook Threadripper Pro is het platform voor multithreaded applicaties en dit Workstation biedt de perfecte basis voor een "zwaar" computing systeem. Vooral op het gebied van bandbreedte biedt dit platform veel mogelijkheden en wel in combinatie met ruim voldoende PCIe Lanes.


Aansluitingen achter:
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A 8
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C 1
Aantal USB 3.2 Gen 2.2 Type-C-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2
Hoofdtelefoonuitgangen 1
Lijningang Ja
Microfoon, line-in ingang Ja
S/PDIF-uitgang Ja
WiFi-AP antenna jack 1


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: Data Science
Type CPU: AMD Threadripper
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.