+31 20 3301345

Ikbenstil 1U Server

Veelgevraagde 1U Server. Dit model is idem aanpasbaar na een NAS met 4xSSD.

Productinformatie "Rack Server 1U Intel i3"

Rack Server 1U Intel i3

Behuizing Ikbenstil Rackmount 1U
Moederbord Q670 industrial
Processor Intel i3 14100
Koeler 1U ultra low profile
Grafischekaart onboard
Geheugen 16GB DDR5 4800
Voeding Seasonic 250Watt 1U
SSD OS & DB 1x SSD NVMe 250gb  PCIe
SSD Storage 500GB SSD SataIII
Optical optioneel

Ikbenstil 1U 19" Rackserver computer met industrieel moederbord. Deze computer is redelijk stil. Het systeem is uitgerust met een i3 14100 Intel CPU met vPro, 16Gb RAM, een snelle PCIe SSD voor het OS en een SataIII SSD voor storage. De behuizing beschikt over twee optical drive bays of een bay met 4x SSD. Idem kan de CPU, SSD en data SSD aangepasst worden na wens.

Key Features:

ASUS Industrie Mainboard

DDR5 4800MHz, 2 x SO-DIMM, each 32 GB
Supports 4 displays configuration by multiple interface: 3* DP 1.4, up to 4K resolution, 1 HDMI
7-year longevity supply
1 x PCIe 5.0 x16
3 x USB 3.2 Gen2 (2 x Type A, 1 x Type C), 1 x USB 3.2 Gen1 (Typ A), 4 x USB 2.0 (Typ A)
1 x M.2 socket with M key, type 2242/2260/2280 (PCIe x4 and SATA mode)
1 x M.2 socket 1 with E key, type 2230 for WIFI/BT device (PCIe and CNVi)
4 x COM
Power: ATX or 12V DC in (supported by our additional cable MBZ-1021)

Zoals gebruikelijk bij Ikbenstil kan het systeem aangepasst worden na uw wensen. wij helpen u graag met advies.


Mocht u nog vragen hebben of heeft u meer informatie nodig bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden. U kunt ons e-mailen of bellen en dan maken wij een aangepaste aanbieding voor u.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.