Rack Server 1U Intel i5

Rack Server 1U Intel i5
€ 1.626,77 incl. BTW
€ 1.344,44 ex. BTW

geen verzendkosten

Leveringstijd 6-8 dagen Werkdagen

Heeft u vragen? Bel ons 020-3301345.

U wilt dit systeem aanpassen? Dat kan. Stuur ons uw wensen via het offerte formulier en wij mailen u zo snel mogelijk een aanbieding::

Offerte aanvragen
  • RS003
Rack Server 1U Intel i5 Behuizing Ikbenstil Rackmount 1U...meer
Productinformatie "Rack Server 1U Intel i5"

Rack Server 1U Intel i5

Behuizing Ikbenstil Rackmount 1U
Moederbord Q470 industrial
Processor Intel i5 10400
Koeler 1U ultra low profile
Grafischekaart onboard
Geheugen 8GB DDR4 2666
Voeding Seasonic 250Watt 1U
SSD OS & DB 1x SSD NVMe 250gb  PCIe
SSD Storage 500GB SSD SataIII
Optical optioneel

Ikbenstil 1U 19" Rackserver computer met industrieel moederbord. Deze computer is niet stil. Het systeem is uitgerust met een i5 10400 Intel CPU met vPro, 8Gb RAM, een snelle PCIe SSD voor het OS en een SataIII SSD voor storage. De behuizing beschikt over twee optical drive bays.

Key Features:

Q470E mini-ITX motherboard LGA1200 Socket for The 10th Generation Processors ,

2 x SO-DIMM slots,

Dual Intel LAN,

2*DP, DVI-D, LVDS/eDP,

2* M.2, 5 x COM, USB 3.2 Gen2, USB Type C

Zoals gebruikelijk bij Ikbenstil kan het systeem aangepasst worden na uw wensen. wij helpen u graag met advies.

 

 

Mocht u nog vragen hebben of heeft u meer informatie nodig bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden. U kunt ons e-mailen of bellen en dan maken wij een aangepaste aanbieding voor u.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.
Laatst bekeken