+31 20 3301345

Ikbenstil Server

Goed uitbreidbare server met AMD Epyc CPU.

Productinformatie "Rack Server - AMD Epyc - 16 Cores"
Ikbenstil Rack Server Pro

 

Behuizing Ikbenstil Rackmount 4HE
Moederbord  Supermicro AMD chipset
Processor AMD Epyc 7313P 16Core
Koeler Ikbenstil Highend Epyc koeler
Grafischekaart onboard
Geheugen 32GB DDR4 3200Reg ECC
Voeding 650Watt 80+ Super Silent
SSD OS SSD NVMe 500GB
SSD Storage 2x SSD 1TB

 

De Ikbenstil servers gaan over van Intel na AMD en wel de Epyc serie met bijbehorende datacenter moederborden. Hierdoor hebben wij een flexibel en up to date platform waarop wij machines kunnen configureren met de nieuwste technology als basis. De servers kunnen uitgerust worden met enkele of dual CPU opstellingen met een Corecount van 8 tot en met 64 Cores (128 Cores bij dual socket borden).

De Ikbenstil Server Pro kan volledig op maat gemaakt worden, wij doen dit ook graag in samenwerking met u en uw systeembeheerder om zo tot een perfect aansluitende hardware oplossing te komen voor zowel de applicaties die u gebruikt als ook het beheer van de server, denk hierbij bij voorbeeld aan remote management oplossingen. Uiteraard geldt dit ook voor de hoeveelheid en snelheid CPUs, RAM en HDD of SSD.

Key Features:
1. Single AMD EPYC™ 7003/7002 Series Processor
    (The latest AMD EPYC™ 7003 Series Processor with AMD 3D V-Cache™ Technology requires BIOS version 2.3 or newer)
2. 2TB Registered ECC DDR4 3200MHz SDRAM in 8 DIMMs
3. Expansion slots:
 5 PCI-E 4.0 x16
 2 PCI-E 4.0 x8
 M.2 Interface: 2 PCI-E 4.0 x4
 M.2 Form Factor: 2280, 22110
 M.2 Key: M-key
4. 2 M.2,
2 SlimSAS x8 (each: 8 SATA3 or 2 NVMe)
5. Dual 10GBase-T LAN via Broadcom BCM57416
6. ASPEED AST2500 BMC graphics
7. Up to 6 USB 3.0 ports
 (4 rear + 2 via header)
8. 7 PWM 4-pin Fans with tachometer status monitoring

 

Let op! De Ikbenstil Applicatie Server Pro heeft een ATX moederbord. De afmetingen van de behuizing zijn: 483mm(B) x 177mm(H) x 560mm(T), u moet dus over een 600mm diepe kast beschikken. 


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.