+31 20 3301345

Industrial-pc-ibs

Ikbenstil fanless pc’s zijn er in uiteenlopende formaten: mini, box pc en rackmounted. Vrijwel alle Ikbenstil fanless computers kunnen zowel met Windows OS’en of Linux gebruikt worden.

Fanless computers zorgen voor meer betrouwbaarheid, duurzaamheid en robuustheid door het ontbreken van draaiende onderdelen. Ikbenstil fanless computers kennen dus geen slijtage.

Ikbenstil Fanless Computers worden ingezet voor Sensorik, Offshore, Robotica, Machines, Beveiliging en nog veel meer. 

Ikbenstil Computers heeft een zeer gevarieerd aanbod fanless pc’s. Ikbenstil computers helpt u snel en deskundig, neem contact op voor meer informatie.

Industriële computers: robuust, krachtig en betrouwbaar

Lange levensduur
Onze industriële computers zijn ontworpen om lang mee te gaan, met een gemiddelde levensduur van 5 tot 8 jaar. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te investeren in nieuwe hardware, wat u geld bespaart op de lange termijn.
Ventilatorloze koeling en stofbescherming.
De computers zijn uitgerust met ventilatorloze koeling, waardoor ze stil en onderhoudsarm zijn. Stofbescherming zorgt ervoor dat de computers zelfs in de meest veeleisende omgevingen probleemloos kunnen functioneren.
Uitgebreide connectiviteit.
Onze industriële computers bieden ondersteuning voor een breed scala aan communicatie- en grafische kaarten, waaronder ProfiBUS, ProfiNET, PoE, CAN-BUS en PCIe. Hierdoor kunt u de computer eenvoudig aansluiten op uw bestaande apparatuur en netwerken.
Gebouwd voor zware omstandigheden.
De computers zijn ontworpen om te functioneren in zware industriële omgevingen. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen, trillingen, vocht en stof.
Uitstekende prestaties.
De computers zijn uitgerust met krachtige processors en geheugen-en opslagmodules, waardoor ze zelfs de meest veeleisende taken aankunnen.
Zeer robuust.
De behuizing van de computers is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen schokken en stoten.
Kortom, onze industriële computers zijn de perfecte keuze voor toepassingen waar betrouwbaarheid, prestaties en robuustheid cruciaal zijn.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Toepassingsgebieden:

    Machinebouw
    Automatisering
    Fabrieksautomatisering
    Transport en logistiek
    Energievoorziening
    Gezondheidszorg
    Defensie
    en meer

Klantenservice:

Wij bieden een uitstekende klantenservice, met technische ondersteuning en advies op maat.